Hej Verden!

Bloggin’ = arbejde?

Nej… nej overhovedet ikke

In contrary to popular belief, er “blogging” ikke et arbejde. Ingen form for blogning kræver noget som helst der ligner talent. Det eneste du skal kunne er at stave, og det er ikke engang nødvendigt – åbenbart.

Det der for alvor satte mit pis i kog var, da jeg tidliger på ugen, fik en midlertidig hjerneblødning og valgte at læse nogen teenage piger skrive om deres liv og indkøb. Og af en eller anden årsag, er der folk der har lyst til at følge med i deres dagligdag. Jeg har ikke én, ikke to, men tre gange set blogning blive omtalt som arbejde. Det er så her jeg bliver nødt til at henvise til min blogs titel: Seriøst?

Ikke nok med at de her piger bliver betalt for at tage billeder, med instagram effekter, af de ting de køber for deres forældres penge, og lægge dem på internettet – De har krafthelvede også ondt af dem selv, fordi de har “travlt”. Hvad ville der ikke ske hvis de her piger kom ud i den rigtige verden, hvor der rent faktisk ville blive stillet krav til deres præstationer?

Hvis du ikke synes at det her er sørgeligt nok for vores samfund, så her der mere af det gode. Jeg har – Gud hjælpe os alle – set en af de her fashionista’er skrive:

“Fuck school – I was born to be a blogger”

Her må man vel antage, at det betyder at tøsebarnet tror, at blogging er noget hun kan leve af resten af sit liv? Hvordan får man sådan et forskruet verdensbillede?

Her til sidst vil jeg gentage; Blogning kræver intet talent, INTET – Selv jeg kan gøre det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!